Året som gick

2011 är snart till ända. Vilket år. Det har varit händelserikt och ibland även turbulent. Det var året som jag och Dan flyttade ihop. Det var året som vi kämpade med ekonomin på grund av sviterna från CSN. Det var året som jag och familjen åkte till Rhodos. Det var året som jag miste någon nära.
2011 har varit det år som gav mig den balans i livet som inte fanns 2010. Detta trots att det inte alltid har varit friktionsfritt. Jag känner en större trygghet i mig själv och min omgivning. Lite starkare, lite klokare och lite äldre.

Jag kommer inte att avlägga några speciella nyårslöften ikväll, utan ta med mig de jag redan har in i det nya året. Jag resonerar som så att om du vill förändra någonting på allvar så ska du inte vänta tills det är nytt år, eller vecka. Nej, vill du förändra någonting på allvar, då börjar du nu. Mina löften är:

* Stressa mindre
* Inte ta allting på blodigt allvar
* Bli bättre på att få tummen ur arslet

2012 verkar bli ett spännande år. Det är mycket som väntar; resor, examen, jobb... Jag är både förväntansfull och pirrig! Hur kommer det att gå?! Vad ska det bli?! Den som lever får väl se antar jag.

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!


Kvällen till ära har jag klätt upp mig en smula, men det blir inge galej utan bara familjemys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback