Fotsaker

Den senaste tiden har jag försökt att inte shoppa och "unna" mig så mycket saker, i ett försök att spara pengar. Dock så blev jag tvungen att shoppa i helgen. Nämligen strumpor. Strumpor. Det är väldigt omständigt att köpa strumpor tycker jag. För jag vill inte ha enfärgade och "vanliga" strumpor, nej jag vill ha med mönster! Eller okej, strumporna kan vara enfärgade - men inte i någon tråkig färg! Så om man inte har råd att köpa Happy Socks eller har någon trevlig marknad (där de säljer typ 12 par strumpor för 100 kronor) nära, så blir det svårt tycker jag. Lyckades i alla fall göra en ganska bra affär på H&M här i lördags!


Hade lite otur med de svarta och beiga strumporna - men annars okej!


För att fortsätta prata lite om saker som man har på fötterna, så har jag övergett mina kära Docs för den här vintern. De väntar på rengörning och lite allmän ompyssling. Istället traskar jag runt i min "nya" MacBeths. Jag fyndade dem på junkyards rea i höstas för att jag skulle ha dem nu i vår. Men inte kunde jag vänta ända tills dess! Nej, mina fötter ville tydligen ha nya skor på sig. Jaja, hoppas bara de inte tar för mycket stryk nu med all snömodd.


Mina MacBeths och Dans kängor. Lite Chaplin över vårt sätt att ta av oss skorna...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tjena jag gjorde ett kap på Skandinavium i lördags köpte 14 par för hundra så nu har jag sockar med Marilyn Monroe och köpte en rolling stone tröja=)

2011-03-01 @ 14:55:38
URL: http://edahlborg,blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback