Jag hatar söndagar

Okej. Jag hatar söndagar. Låt oss börja där. Söndag måste vara den värsta dagen under hela veckan. Vädret tycks alltid vara lite sämre än vad det har varit under resten av veckan och man kan inte göra riktigt vad man vill, för vetskapen om att dagen därpå är början på en ny vecka, stoppar en. Söndagen är den dagen då man gör allt man hitills inte har hunnit med, eller bara struntat i. Söndagar brukar även betyda avsked för min del. Avsked till den härliga underbara helgen, och framförallt, avsked till min älskade. Numera händer inte det där varenda söndag, och det är väl positivt på det viset att det blir färre avsked, men ärligt talat var det bättre förr då vi träffades oftare.
Den här söndagen är inte helt olik vilken annan söndag som helst. Jag sitter och känner panik inför den kommande veckan med allt arbete den innebär. Denna panik hanterar jag genom att skjuta på alla måsten ytterligare några minuter för att skriva detta inlägg. Andra saker som tynger ner mig idag och hindrar mig från att vara effektiv och duktig är:
1) Det faktum att det är en och en halv vecka kvar tills jag får träffa Tobbe igen (hur fort tiden än går så känns det alltid som det är så långt kvar tills vi ses igen).
2) Att Marilyn Manson har insjuknat i svininfluensan och tvingas ställa in sina Sverige-spelningar.
3) Projektarbetet. Har svårt att se hur vi ska få klart vårt grupparbete, och framförallt hur det ska bli bra...
4) Att det finns massa andra saker som jag hellre vill göra än att vara duktig, som exepelvis måla, rita, planera hur min lägenhet ska utformas, fönstershoppa...

Alltså: GE MIG MOTIVATION! Fast ärligt talat behövs inte det. Jag vet perfekt varför jag gör detta, jag vet varför jag pluggar vidare ytterligare tre år. Just det - jag vill ha ett lite bättre jobb de flesta andra. Och för att jag ska få detta krävs det att jag klarar mina studier, med andra ord så måste jag plugga! Så nu måste jag ta mig i kragen! Sparka mig själv i röven, rycka upp mig, call it whatever you want! Så! Nu ska jag bara byta musik till nåt med mer tempo i så!

Carpe Diem my beloved!