Valborg

Valborgsmässoafton. Denna dag då vi firar att våren är här. Bland oss ungdomar innebär det allra oftast att dricka sig redlöst berusad. Detta var något jag själv hade tänkt tillbringa kvällen med, men efter som jag och min vapendragare Lina känner oss krassliga (Lina är rentav SJUK!) så blir det girls night hemma hos Lina och Amanda! Ett mycket bra alternativ till att supa ändå tycker jag! Så nu får jag väl se till att få mig något i magen och lite senare bär det av! Ha en trevlig kväll/natt alla människor där ute och bli för guds skull inte alkoholförgiftade! Det är inte så jävla glammigt!

"The young get less bolder
The legends get older
But I stay the same
As long as you have less to say

Do you think that I wouldn't say this?
You know that I play this
Better than you.

Fuck you
Fuck you
And Fuck you too"

- Mutilation is the most sincere form of flattering - Marilyn Manson

Marilyn Manson vet då vad han pratar om. Eller snarare sjunger om... I alla fall, han är sjukt jävla bra.




Moi aujourd'hui!

Sandra Dee


Haha, är detta en passande beskrivning på mig mån tro ;)


'
Haha, now we're talkin'!

Gravity

De allra flesta vet ju att jag har kollat slaviskt på House det senaste halvåret. Jag har kommit fram till att mycket bra musik spelas där. Till exempel denna:


Galet bra!


Finnas även på Spotify: John Mayer – Gravity

Nu är det klippt!

Så! Nu är jag tillbaks från frissan! Känns jävligt najs och jag är mycket nöjd med resultatet! Var väldigt skönt att få kapa av håret och bli lite ompysslad. Det var faktiskt första gången jag har varit med om att dom har massagestolar vid tvättfaten! Sjukt najs! Men det blev ingen billig historia inte! 995 svenska riksdaler! Jag säger som Stina i Saltkråkan "Hemma på vår gata i stan...", nä men hemma på Västkusten har jag nog aldrig betalat mer än 750 för det jag gjorde idag. Visserligen är detta Stockholm, mer är väl inte att förvänta sig, men ändå! Aja smakar det så kostar det heter det ju. Så, nu tänker jag jaga rätt på lite krubb, sen ska jag försöka få lite plugg gjort. Ska även försöka göra lite "hemmasysslor".

 
Jag efter klippningen! Sjukt skönt med kortare hår!

Some more new stuff

Haha okej, jag blev inte så inaktiv idag som jag trodde! Efter tvätten drog jag till stan och inhandlade en ram (äntligen!) till min underbara poster på Blink 182 och en plattång! Det är faktiskt första gången jag äger en egen plattång. Förr i tiden, på den tiden jag brukade platta håret vill säga, lånad jag alltid min lillasysters. Det var rätt intressant att få se hur man ser ut i så gott som helt rakt hår. Känns nästan synd att jag ska klippa mig imorrn nu... Men i helvete att jag bangar! Nu ska håret av, och det med basta! Om inte annat så växer det ju ut så småning om igen. Så är det där med frisörsalonger också. Jag har klippt mig på samma salong (med undantag för en, kanske två gånger) i hela mitt liv. Och nu ska jag alltså till en ny... Läskigt! Bäst att vara riktigt tydlig med hur jag vill ha det antar jag...


Nu hänger äntligen mina pojkar på väggen! I have missed them!


Min plattång! En OBH Nordica Björn Axén tools!



Bitcheeen! Så här ser jag ut nu!

Förkylning

Nackdelen med att det blir så fint väder ute är att man ALLTID blir förkyld då. I alla fall på våren. Min hals och mitt huvud kommer antagligen mörda mig idag. Tur att man är ledig i alla fall! Det ända vettiga jag tänker göra idag är att tvätta! Okej, det får nog bli lite Byggmekanik också. Så nu tänker jag förtära lite te och multivitamindryck. Jag brukar annars inte vara för mycket för vitamintabletter och sånt shit. Äter man varierat behövs inte sånt. Men vi fick gratis Berocca-tabletter för någon vecka sedan, och gratis är gott. Men dom smakar FÖRJÄVLIGT! Så vi får se om jag kan lyckas få i mig ett glas idag...


Gott te och den förjävliga multivitamindrycken!

Pictures

Det är väl bara att konstatera: jag suger på att knäppa bilder på fyllan. Här kommer ändå hela två bilder från i lördags:


En Magnus Sjödin upphittad en våning upp på väg till Chaplins
(ja Helena vi var faktiskt där xD!)


Ska vi gissa promille? Skulle inte tro det nä...

Kvällen var lyckad med mycket dans, flum och dricka! Kom la hem vid fyra på morgonen där någon gång... Och nu till helgen är det valborg, så då blire väl på't igen! Ehehe...

Måndag

Härliga sovmornar! Behöver inte ens sätta klockan! Har spenderat förmiddagen med att titta på House och lite på Amelie från Montmartre, äta frukost i sängen (love it!) och mest inte göra något alls! Underbart! Och nu ska jag snart ut i det härliga vädret och ha 4 timmar Byggmekanik! Tur att vi har en sån underbar föreläsare! Det härliga är att han är riktig urgöteborgare, vilket är riktigt skönt med tanke på all stockholmska man hör hela dagarna... Fasen vad jag är trött på att allt som vanliga männsikor uttalar med Ä måste stockholmare säga E till! "Ja idag ska vi ta och meta lite..." Jaså? Jag trodde vi skulle MÄTA! Aja, måste springa nu! Bye bye!


Me today! Nya jackan från i lördags. Och mina glajor är fett trevliga!
På torsdag ryker håret by the way! All fresh!

Söndagsmelankoli

Den där härliga söndagsdeprissionen som kan knocka ut en så totalt, smög sig hastigt på mig nu. Funderar på om jag ska kika på en film. Har lust att se på Stolthet och Fördom. Vet dock inte om jag borde, den filmen verkar vara en otrolig katalysator när det kommer till dåliga händelser. But hey! I am already living on the edge, so way not push it a bit more?


Så sjukt jävla bra. Cello suite 1 av Bach

På G

Lina kommer snart och jag underhåller mig själv med att titta på musikvideos. Lady Gaga är rolig har jag kommit fram till :)




Fresh

Så nu har jag städat lägenheten och fixat kvällens outfit. Nu kan det roliga börja! Ikväll ska jag och Lina utforska hur Stockholm ter sig en lördagkväll. Först blir det lite dricka hos mig, sedan bär det av! Måste se till att fixa lite mat snart, för trots att man trodde det på gymnasiet, så är det inte bra att parta på tom mage! Så om ni råkar vara i Stockholm i kväll och är intresserad av sällskap så ring antingen mig eller Lina!


Den svarta prickiga klänningen och jackan är till ikväll. Den rutiga var
bara så söt och billig att jag var tvungen att köpa den!


Knopparna på min orkidé har äntligen slagit ut! Nu är det sammanlagt
sju söta blommor på den!

Nytt utseende

Så nu har jag varit kreativ nog att göra en ny header. Visst det var inte det snyggaste jag har gjort, men jag har gjort något kreativt i alla fall! Och det är något nytt att titta på. Funderar snart på att kollapsa i min säng och låta John Blund komma till mig... Sömnbristen börjar göra sig påmind igen. Så efter en dag med stundvis pulserande huvudvärk tänker jag sova riktigt länge och bra. Börjar inte förrän 13:15 imorrn, så jag behöver inte ens sätta klockan. Så nu tänker jag lägga mig och läsa Lär dig tolka dina drömmar av Anna-Britta Ståhl. Efter det hoppas jag att jag ska slockna och sova som ett litet barn hela natten.

Natti natti

MM evening


Insikt

Ännu en KS gjord. Nu är det slut på råplugget för ett litet tag. Skönt. Jag har inte riktigt varit upplaggd för det den sista tiden. Men nu är det över för den här gången. Så nu ska jag prioritera roliga saker ett tag framöver. Sova står rätt högt upp på listan med... Och träna. Kort och gott så ska jag prioritera saker som jag mår bra av, ger mig glädje och tillfredställelse. Åh shit vad det SNÖAR nu! Appropå allt och ingenting... Jäkla skitväder! Haha det verkar som om vädergudarna inte är klara med oss än... Och jag LOVAR! Jag har varken dansat någon "soldans" eller tillbett Raa, så skyll inte på mig att vädret slår fel xD...
I alla fall. Jag ska verkligen börja göra saker som jag vill göra, prova nya grejer. Har dock inte riktigt kommit på vad för nya grejer jag vill prova än, men aja ni fattar... Kanske detta är något bra ändå? Lite förändringar då och då skadar nog inte. Det känns liksom inte så jävligt på det viset längre. Jag har fått lite insikt och perspektiv på saker och ting. Som sagt, det här var nog det bästa trots allt. Och oavsett så har jag verkligen ingen lust att hänga mig fast vid allt det dåliga, för det får mig verkligen inte att må bättre. Det mesta här i världen handlar ändå om vad du själv gör, och att man själv faktiskt måste försöka skapa sin egen lycka och välbefinnanden. Visst vill vi alla ha någon som bryr sig speciellt mycket om en, men allvarligt talat så finns det inte många personer som känner en bättre än en själv. Alltså har man själv en väldigt god uppfattning om sina behov och viljor. Så varför ska man då vänta på att någon annan ska bry sig när man själv kan göra det? Den sortens egoism är rätt så nyttig anser jag. Livet är som sagt väldigt mycket vad vi gör det till. För om man verkligen tror att inget bra kommer att hända och allt är skit - jo då ska du se att livet blir förjävlgt också. Jag tror att livet på det viset är en självuppfyllande profetia. Så nu ska jag försöka se till att göra allt det jag vill göra - så länge det är genomförbart, inte skadar mig eller någon annan. Till att börja med ska jag städa i ordning i min lägenhet och därefter kanske jag utför något kreativt med en penna och ett papper. Vi får helt enkelt se!

Citat som jag gillar idag:

"No one should take themselves so seriously, With many years ahead to fall in line, Why would you wish that on me? I never want to act my age"
- What's my age again? - Blink 182

"It's all about creating your own happiness, and I don't wanna be unhappy"
- Hannah Aitchison

"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra."
- Nalle Puh



Krokodilen, krokodilen, han badar i Nilen...

Rage





Det är en sån dag idag.

Polygontåg och Christina Aguilera

Jag har drabbats av något slags r'n'b/soul/hip hop-virus tror jag! Har blivit mycket sådant det senaste. Just nu har jag återupptäckt Christina Aguileras underbara album Stripped. Den får stå på i bakgrunden medan jag lurar på polygontåg...





Yeah (H)

Refreshment

Jag är i behov av att uppdatera mitt utseende! Ny tatuering är redan bestämd, jag och Fredrika ska tatuera MUCKLOR! Ja ni vet dom där små figurerna i Pettson och Findus! Har dock inte funderat ut vart jag ska ha den, bokat tid eller vilken muckla jag ska ha än... Men det är inte så akut med det just nu, för jag får nog hur som helst göra den efter sommaren ändå. Nu har jag lite ont om pengar till en tatuering och det är dumt att tatuera sig på sommaren på grund av infektionsrisken och så vidare... Men jag funderar på att ha en bakom örat! I färg (så klart). Ja, jag har blivit lite besatt av det där med tatueringar bakom öronen. Vet dock inte riktigt än. Cajsa la fram en intressant åsikt om det, hon sa att man skulle se smutsig ut om man hade den bakom örat... Vad tycker ni? Och Ines! Jag vet ju att du har en tatuering bakom örat! Gjorde det väldigt ont?? Hoppas inte så. Jag tycker om tatueringar har jag kommit fram till. Om det inte hade varit för att jag är väldigt förtjust i att sola så hade jag nog haft några fler. En chestpiece hade faktiskt varit ballt, fast nån sån kommer jag nog aldrig göra. Har även planer på att göra något på foten. Jag har mycket idéer om placeringar, men inga motiv än.

Exempel på lite snygga flickor i tatueringar (eller bara är snygga) från www.suicidegirls.com:





I projekt make over ingår även att klippa håret. Japp nu åker det långa svallet av! Har tänkt att klippa mig till strax nedanför axlarna, klippa upp det lite lätt, lägga i mer blonda slingor och eventuellt klippa lite lugg! Jajamen, nu har jag varit så jäkla tråkig hos frisören det sista, så nu får det ske lite förändring!

Har tänkt mig något i den här stilen typ:


När man var blott 17 år, olycklig och djupt förälskad i sig själv och photoshop!


Tänk typ detta fast kortare och lite mer lugg! Fräsigt!


Så folk, om ni nu råkar intressera er för mitt framtida utseende, så kommentera gärna! Tyck till för fan!
Och jaja, jag ska fixa en ny header snart, har bara lite för mycket att göra för det just nu!

Over and out


This is the new shit

Att vara eller inte vara - tillsammans. Den stora och mycket förvirrande frågan. Oavsett, här kommer lite najs musik som frekventerar min spellista numera:


Suger åsnekuk att den är censurerad! Men den är ju trevlig att titta på :)



Ah så klockren!



Skitkass bildkvalité! Men låten är bara så pepp!



Very very nice :)


Jag gör mina egna regler - det är roligare så!

Always



Så jävla sann låt.