HP Deskjet F4580

Äntligen har jag blivit med skrivare! Multifunktionskrivare till och med! Har installerat min nya trådlösa skrivare till datorn nu! Lyckan är fullkommlig på det planet nu! Har saknat att inte ha en skrivare! Även smidigt att ha en kopiator och scanner hemma också!

Nu väntar jag bara på att min byrå och fåtölj ska komma ifrån IKEA! Leveransen är beräknad till på måndag :).Jag vet! Det ser inte så snyggt ut, men jag kommer ordna det bättre på måndag, när mina möbler kommer!

DJ Sandra blandar

Musik som ljuder ur mina högtalare numera:

Sexy Bitch - David Guetta ft. Akon
Monsters - Hurricane Bells
Beating heart baby - Head Automatica
She's a Genius - Jet
Love Game (Chew Fu Ghettohouse fix) - Lady Gaga ft. Marilyn Manson
Bad Romance - Lady Gaga
Mutilation is the most sincere form of flattering - Marilyn Manson
Sweet Dreams (are made of this) - Marilyn Manson
Girls just wanna have fun - Miley Cyrus (!)
Dig up her bones - The Misfits
Die, die my darling - The Misfits
Pussy - Rammstein
Dusturbia - Rihanna

En jävla salig blandning - precis som jag vill ha det!


Monster och dubbelintegraler

Okej. Jag erkänner mig besegrad! Twilight steg även mig åt huvudet! Jag är, likt många andra tusen tjejer runtom i världen, besatt. Inte på det viste att jag i smyg fantiserar om Edward Cullen eller Jacob Black. Nej. Inte så. Men jag är så facinerad serien, och soundtracket till New Moon ligger nu även som en egen spellista i min Spotify. Hm, jag vet inte om jag ska ägna min besatthet för mycket uppmärksamhet, jag vet ju att det är så jag funkar... Älskar djupt och väldigt passionerat! Och jag är ju trots allt väldigt svag för icke-realistiska saker... Jag hade faktiskt tyckt att världen hade varit lite mer intressant om det till exempel fanns drakar, vampyrer och skolor som Hogwarts. Men när jag är mitt uppe i mina tankar kring detta kommer jag på mig själv att jag inte får glömma av att leva i nuet! Så det är vad jag har gjort hitills idag. Jag har tagit tag i matten och räknat dubbelintegraler och McLaurin-utvecklingar! Rätt så trevligt ändå. Tänk vad lite positiv inställning och en ny mattelärare kan göra! Folk får säga vad de vill, men hur läraren är spelar otroligt stor roll för inlärningen!

Funderar på om jag ska ta och städa lite i min lilla lägenhet och sedan kanske ta en liten promenad mot centrum och fönstershoppa lite.

Ha en fortsatt mysig söndag!

Sjukt skön låt ur soundtracket till New Moon!

Hungrig och nöjd!

Då var första skoldagen på den här terminen avklarad. Eller dag och dag, tillbringade bara ungefär 3 timmar i skolan. Först hade vi föreläsning i matematik 2 och sedan fick vi tillbaka våra tentor från Byggteknik 1. Jag är otroligt nöjd! Trodde det skulle gå asdåligt, men nej då! B i slutbetyg behöver jag inte skämmas för tycker jag! Dock är jag inte nöjd med mitt betyg i Byggmekanik 1, men det ska jag tenta upp i juni.  Efter skolan tog jag en liten sväng till ica maxi för att utöka min proviant. Det var behövligt vill jag säga! Kom hem sent igår till ett gapande tomt kylskåp. Inte kul. Men nu har jag ätit, så nu har jag energi en stund till i alla fall. Tänkte att jag skulle slappa lite en stund med te och bok innan jag går ut för att göra lite ärenden.

Vila skönt!


Back at the east coast

Sandra är tillbaka i Haninge! Efter att ha packat upp all min packning (och så otroligt mycket packning sen!) sitter jag nu smuttar på en enorm kopp te och fixar lite med bilder till min digitala fotoram, som jag fick av min älskling i julklapp. Hittar dock inte så många bilder, och jag orkar helt enkelt inte koppla in min externa hårddisk. Imorgon börjar skolan åter igen med nya friska tag! Jag vet inte riktigt hur jag känner för det faktiskt. Visserligen har jag varit ledig från skolan i nästan en månad, men det är ju inte så att jag längtar.  Visst, jag känner faktiskt för att göra lite vettiga grejer, vara lite produktiv, men det vet jag inte om det är skolsaker jag vill sysselsätta mig med. Om detta nu skulle tyda på lite lätt skoltrötthet är det väl antagligen bara att blankt strunta i det och kämpa på. Ni vet väl vad Dory i Hitta Nemo säger, Just keep swimming, just keep swimming... Så jag tänkte fortsätta simma ett tag jag... Jag har ju lite för höga tankar om mig själv för att låta bli :). Men nu tänkte jag snart gå och lägga mig och läsa lite i Så länge vi båda andas, ni vet den fjärde boken i Twilightsagan. Läste ut den tredje på vägen till centralen i Göteborg, och jag bestämde mig för att jag inte hade tålamod att vänta tills jag kom fram, så jag köpte den medan jag väntade på tåget. Som sagt, de är fängslande! Och bara så du vet Emelie, så skickar jag den tredje boken med posten imorgon!

Sussa sött!
Jullovsreflektion

Jag jag erkänner utan omsvep! Jag suger på att blogga! Men jag har ju faktiskt några ganska goda anledningar till min bristande närvaro. Dels var det mycket innan jullovet med tentor och uppsatser och dylikt... Och sedan så kom ju som sagt jullovet... Och det har varit mycket skönt och lagom händelserikt! Jag har hunnit vila upp mig, träffa min pojkvän och hans familj, träffat min egen familj (nooo shiiit!), träffat vänner, bråka med mina syskon, förkovrat mig i litteratur, sett trevliga filmer, förfriskat mina kunskaper i bilkörning, återupptäckt hur man vänder på dygnet... Och massa annat trevligt! Jul var jävligt najs också för den delen! Fick massa massa bra grejer! Dock så tyckte min mamma att jag bara önskade mig nyttiga och tråkiga saker (!). Har ni hört? Det har man väl aldrig fått höra tidigare? Maten var ohyggligt bra! I vår familj avverkades det hela tre julskinkor innan julen var över! Det är trevligt med julskinka. För att åter ta upp sådant som rör kultur, så får jag faktiskt säga att jag har haft tur vad beträffar den under lovet. Jag har hunnit gå på bio två gånger. Först såg jag och min älskling New Moon i Göteborg på lilla julafoton♥. Vi kom fram till att vi tyckte att den var helt okej ändå, men inte mätbar med första filmen. Därefter så såg vi Avatar på bio i Stockholm. Den var faktiskt förvånansvärt bra! Jag hade inte särskillt höga förväntningar på den, förutom på grafiken då. Men jag blev verkligen tagen med storm! Så underbar! Det bästa var nästan att den kvinnliga karaktären i filmen, Neytiri, var så sjukt lik Ines! Okej, jag vet att Ines inte är blå och typ tre fyra meter lång. Men det var någonting med sättet som hon var på. Jag tyckte verkligen att det lika gärna kunde varit Ines. Aja, se den!
Apropå ännu lite mer kultur, så har jag även börjat läsa Twilight-böckerna! Jag gav de tre första böckerna till min lillasyster i julklapp och hon blev bokstavligt talat besatt av dem! Nu väntar hon mycket ivrigt på att mamma ska köpa den fjärde boken. Jag är faktiskt ganska så stolt över mig själv att jag lyckade hitta något som hon skulle tycka om att läsa. Min lillasyster är nämligen rätt så kräsen av sig när det kommer till böcker. I alla fall, jag tänkte att det var på tiden att jag själv läste dem. Började i tisdags kväll, och jag läste ut den andra boken för några timmar sedan... De är verkligen fänglsande! Jag gilar dem väldigt mycket! Jag kan faktiskt förstå att människor blir besatta av dem. Tror dock inte att jag själv kommer att blir riktigt så illa däran... Man man ska aldrig säga aldrig! Jag vet ju med mig själv att jag kan bli otroligt besatt av olika saker i perioder. Jag trodde bland annat full och fast på att jag skulle få ett brev från Hogwarts när jag var 11 år... Sedan när jag började läsa Sagan om Ringen-böckerna började jag studera alviska... Som sagt så ska jag inte ropa hej än. Vem vet, kanske vill jag snart att Tobbe ska sminka sig blek och använda huggtänder...

Och! Innan jag går måste jag berätta en otroligt trevlig nyhet! Säsong 6 av House MD kommer till Sverige!!! Ska börja visas på Canal + på tisdagar. Synd att jag inte har nån tv i Haninge bara...