Regn och sommarrea


Cliff Diving - Plus 44

Nu har de allra flesta sommarreorna dragit igång på riktigt. 50%, 75% och till och med 90% rea har jag sett. Åh vad det kliar i fingrarna när jag ser allt detta! Jag vill bara klicka hem massa balla grejer! Jag tror att jag har drabbats av någon form av konsumentnoja... Det värsta är att jag inte har råd med ett sådant dyrt leverne nu. Jag måste vara förståndig och spara pengar. För är man fattig student så är man. Så jag kutar runt i mina föräldrars hus istället - på jakt efter gamla kläder. Det handlar både om mina gamla bortglömda plagg, som riktig vintage. Jag håller verkligen på att ta över mina föräldrars garderober! Vi snackar skinnjackor, ballongbyxor, klockor, hängslen med mera... Allt som är tillräckligt ballt för mig. Så det är sådant som håller mig sysselsatt numera, när jag inte jobbar vill säga. Vädret har ju varit sådant den senaste tiden att man inte gärna tillbringar dagen utomhus. Hällregn och åska omvartannat. Men det är rätt okej ändå, det kan vara rätt mysigt att sitta inomhus med en kopp te och en bra bok ibland också. Just nu läser jag Linda - som i Lindamordet av Leif GW Persson. Den verkar bra än så länge (efter typ femtio sidor). Asch, nu måste jag snart börja göra mig i ordning för jobbet. Ett relativt långt kvällspass väntar mig nu! 

Ha det bra folk!

Ps. Ni tjejer med mycket pengar och förkärlek för balla underkläder borde kolla in Agent Provocateurs rea nu! Köp något som ni gillar och tänk på mig :) Ds.

    

Litet smakprov på Agent Provocaterus rea :)Kanaldagen

Idag är det Sotekanalens dag! Idag kommer Sophia hit med sin pojkvän! Och idag ska jag jobba från 15:00 till 21:30... Inte fullt lika kul - men det är pengar! Annars lär dagen bli awsome! Låt oss bara hoppas att jag kommer orka upp till jobbet klockan 07:00 imorrn bara... Nedräkningen till Sandra goes Bananas har även börjat på allvar!

So long people och hoppas ni får en lajbans dag :D

Missguided

Har hittat en ny (för mig) nätbutik, nämligen Missguided.co.uk. Där finns en hel del fint. Ger här lite smakprov på sådant jag gillar därifrån:

   

Sommar, stek och fotboll

Aah... Nu är det sommar! Sitter här i mitt rum och njuter av lyxen att kunna ha fönstret öppet utan att det blir för kallt. Äntligen kom sommaren som vi alla har väntat på! Dagen har tillbringats mestadels utomhus med Fredrika och min syster Viktoria. Vi har legat och stekt vid sjön, badat (första gången för mig idag!) och käkat glass. Alla tiders. Sedan bar det hem och då blev det fotbollstittande. Ja vad kan jag säga - GO HOLLAND!!! Har haft lite lätt förkärlek för dem det här VM:et, så jag är supernöjd med att de besegrade brasilianarna. Och imorgon blir det åter spännande fotboll, då väntar Tyskland-Argentina! Verkar bli en mycket spännande match!
Resten av den här kvällen tänker jag tillbringa med mitt ritblock, boken Mannen under trappan och trevlig musik. Just nu känns det som att det inte kan bli så mycket bättre i mitt rum på tu man hand :).


De norska båtarna har börjat sin invation av den svenska västkusten!