Nemi did go... where?

Liten, men ack så betydelsefull fråga, för mig: Vart tog svenska Nemi vägen??! Jo jag vet att förlaget som gav ut tidningen lades ner, men finns det inget förlag som tänker ge ut min favoritserie No. 1? Och det är inte bara Nemi i den tidningen som jag saknar! Jag saknar dessutom Reservatet (Liberty meadows på engelska) och Tiny Sepuku! Och Zelda! Gah! Jag står inte ut mycket längre till! Antar att jag får köpa Arne Anka ett tag framöver istället..


Och några härliga klipp från Reservatet:


Movie night med misslyckad lampsläckning

Nu när jag har en dator i min ägo igen passar jag på att titta på film! Har precis kollat klart på Playing by Heart (Sex lektioner i kärlek på svenska). En gammal goding! Jag diggar Angelina Jolie i den filmen. Hon är ball. Blev dock sugen på mer av Ryan Phillippe nu, så Studio 54 hade passat väldigt bra nu! Men det får la bli en annan gång... Funderar dock på vilken film jag ska fortsätta min kväll med. Jag är lite kluven mellan Tomb Raider och Benjamin Buttons otroliga liv. Jag slits alltså mellan fin kärlekshistoria och Angelina Jolie. Vad göra? Bäst att sätta på en kopp (läs megastor-urinblåssprängar-mugg) te och fundera över saken...

                                 


PS. Jag glömde helt bort att släcka lyset mellan 20:30 och 21:30 idag! Eller inte helt, för jag kom på det typ 21:15... Så en kvart utan ljus blev det. DS.

Music that keeps me goin'

Har lite nyfunnen musik att dela med mig av! Och snälla skäll inte på mig om jag är lite "efter"...


Jag blir ju alldeles till mig! Jösses en sån härlig röst!
Oh my! Så bra! Fast jag får lite associationer Gryningspatrullen i Djungelboken...

Åter med dator!

Åh jösses! Äntligen! Som de flesta av er säkert vet har jag varit utan dator i en dryg månad. Det blev något fel på min hårddisk, så min lilla laptop fick ta sig en sväng till Tyskland... Helst vill jag inte prata om det, för det har varit hur många turer som helst med den här datorn den senaste månaden... Men! Nu är den åter hos mig igen! Så nu håller jag på att göra den "personlig" igen, eftersom den totalåterställdes efter/under reparationen. Vilken tur att jag hann lägga över all min musik och bilder på min externa hårddisk! Sådana är otroligt bra att ha...
Jag har, förutom ägnat min dator väldigt mycket uppmärksamhet, även varit och shoppat lite lätt i centrala Stockholm. Var väldigt, väldigt längesen jag gjorde det, så det var trevligt. Jag köpte ett par nya solglasögon och ett par sandaler (lite tidigt jag vet, men annars tar dom kanske slut!). Och så köpte jag en födelsedagspresent till min kära söta Tobias! Men det skriver jag inte här, ifall han nu skulle få för sig att läsa min ack så stendöda blogg. Och ack och ve så mycket mer stendöd den kommer bli nu när jag slutar skriva för den här gången, för jag tänker nämligen kolla på de senaste House-avsnitten! Jag har visserligen redan tittat på dem, men jag har inte hunnit se dem TVÅ gånger än! Ja, så jag kommer att vara en mycket upptagen kvinna nu när jag har min dator tillbaka! Hej då säger jag till alla min låneböcker! Nu blir det dator istället! Fast, jag lånade ju faktiskt Liftarens Guide till Galaxen (ja jag vet, IGEN!) nu i veckan, så jag kommer väl antagligen inte helt försumma den... Äsch, vi får väl se hur det blir. Men jag är uppkopplad igen!

Ajöss och tack för fisken! Mitt skrivbordsunderlägg at the moment! You gotta love that man!