SSS

SSS. Sliten, stel och slö. Det är jag idag. Fan är det någon gång jag känner mig gammal så är det dagar som dessa. Jag är snart villig att tro min gamla mellanstadielärare Gunnar om det där att man får bakfylla i flera dagar efteråt när man blir äldre... Dock så tror jag att min stelhet idag snarare beror på att jag alltid är så förbannat aktiv när jag är full. Upp och ner, hit och dit... "Ja jag vet! Vi springer!", "Jag ska stå på händer!"... Suck, jag måste lära mig att stretcha efter jag har druckit. Har träningsvärk i precis HELA kroppen. Att böja sig efter shampoflaskan i duschen kan visa sig vara dagens utmaning... Förutom att koncentrera mig på min arma kropp, så pluggar jag även idag. Oh yes. Nu är det Byggmekanik 1. Haha såhär efter Byggmekanik 2 känns det lite som avkoppling att räkna om första kursen. Anledningen till att jag ska göra om den tentan är för att jag inte blev nöjd med mitt betyg på första tentan. Så nu sitter jag här och myser med enkla moment och stödreaktioner! Och tänker på alla saker som fortfarande finns att göra... Hmm, tekniskt sett tar jag nog inte sommarlov förrän till helgen - och det ska bli så förbannat gött! Då ser det ut som att det blir Kanten med Marie! Ja jösses, livet är verkligen en lång jävla fest ^^. Inte mig emot. Jag är har en SSS-dag idag, men jag ler med hela ansiktet, för livet är rätt gött ändå :D.


Fullirulle hela helgen lång



Nu var helgen till ända - igen. Tiden har gått så förbannat fort! Men då är det ju bara som det brukar vara :). Hela helgen har det varit fullirulle i alla fall. Haha det där kan tolkas på två sätt insåg jag nu... Det har blivit för mycket ordvitsar de senaste dygnen tror jag bestämt! Helgen har varit vansinnigt rolig och innehållsrik! Festandet påbörjades i fredags. Då var det först lite mat och dricka at my place med Lina, därefter Björns och sedan vidare mot Vallagränd och sjuuuk korridorsfest! Galet pojkar och flickor! Lyckades få några timmars sömn in på lördag, sen var det på't igen med grabbsen. Och vi höll duktigt igång från eftermiddagen tills imorse. Oh hell yeah. Tur att man är ung och stark fortfarande... Priset för en sån här otroligt rolig och lyckad helg är bara groteska skavsår, en försvunnen röst och en huvudvärk light. Pretty cheap. Jag tackar er alla människor för den här helgen och hälsar er alla hjärtligt välkomna tillbaka nästa gång!

Saker jag har lärt mig den här helgen:

* Pumps är jävligt snygga - men ack inte snälla mot fötterna.
* Ibland kan man behöva veta vad den önskade drinken innehåller - utifall att bartendern inte vet det.
* Att använda tvättider som raggningsrepliker är inte så jävla coolt.
* Att man inte ska trycka i sig panpizza, dricka och sen skynda sig någonstans.
* Att dricka öl (nåja, i mycket små klunkar åt gången)
* Att det är hopplöst att försöka få andra fulla männsikor att förstå ordet KÖA.
* Att soffbord från IKEA inte håller som dansscen...


Mitt nya husdjur. Hugo döpte jag honom till va?


Och vi höll igång till solen gick upp över Vallagränd(!)

Moulin Rouge

Har kommit fram till att jag snart måste titta på Moulin Rouge! Åh vad jag älskar den filmen! Det var så himla länge sen! När jag gick i femman-sexan så var jag besatt av den filmen. Jag kunde hela filmen, framlänges och baklänges. Jag tittade på extramaterialen hela tiden och försökte lära mig de olika danserna. Jag hade dött om jag fick chansen att köpa en porrig can can-klänning. Filmen är så BANG BANG och full av färger! Sånt där som jag gillar. Idag kanske jag inte skulle köpa en sån där can can-klänning. Eller jo, det skulle jag ^^. En riktigt häftig en med huuur många lager och volanger som helst! Men såndana kläder kostar en del köpa/låta sy. Så jag nöjer mig med att svulla i fina underkläder istället. Jag har kommit fram till att det är väldigt roligt att handla underkläder, jag tror nästan att jag tycker det är roligast. Eller, det står mellan det och skor i alla fall. Dock måste man ha plats för att kunna ägna sig åt shopping helhjärtat, och för att inte tala om pengar! När jag börjar tjäna egna pengar på riktigt och inte lever på bidrag och lån längre, ska jag köpa en riktigt najs lägenhet med stoooor garderob. Oh hell yeah. En stor fet walk in closet ska det vara. Men för att komma dit måste jag vara duktig och studera... Huha. Idag är det tenta. Snart kommer Linafina hit och joinar mig i min nervostitet. Men idag ska vi kicka ass. Både på tentan och på Björns. Ikväll ska vi sjunga Jag dansar aldrig nykter så högt att ingen i hela Haninge kan missa det.


                          Klipp från Agent Provocateurs senaste kollektion:
 
                                                   





Saker att fixa

Puh. Man blir så trött av allt plugg. Nu pausar jag i alla fall. Istället för att göra något så tråkigt som att plugga så gör jag andra tråkiga saker istället. Som att betala räkningar, fixa tillfällig addressändring, kollar tåg i augusti... Har en del praktiska saker att fixa med just nu. Jag vet inte riktigt hur jag sak hinna med, men det ska nog gå! Får nog börja packa redan på lördag... Och hur mycket ska man packa? Hur mycket ska jag släpa med mig till andra sidan Sverige? Vad kommer jag behöva? Jag ångrar lite att jag skickade med mina föräldrar min enda ryggsäck... För ryggsäck är fan det bästa man kan frakta grejer i. Eller rullväskor är ju väldigt najs också visserligen. Måste se till att skaffa en ny rullväska snart. Ena hjulet har blivit lite lätt utslitet i vinter, så väskan hoppar snarare än rullar fram ^^.
Och imorgon är det tenta och bartömning på Björns. Jag måste börja städa snart, för vi ska föra hos mig imorrn innan Björns. Och jag hinner inte städa på förmiddagen, för då kommer Lina och då måste ju lägenheten vara representabel ;). Så jag borde väl börja med det snart, när jag har samlat kraft och mod. Ja mod krävs det allt när man ska gå på dammråttejakt!



En liten rullande väska från Louis Vuitton för £1,570.00 kanske?

Tenta och Fight Club

Så nu är första tentan avklarad! Oavsett resultat så är det skönt att ha den avklarad. Nu återstår bara en tenta (dock två för ambitiösa mig...) till. Den äger rum på fredag eftermiddag och det är Byggmekanik 2! Tjoho! Tjoho hela fredag eftermiddag! Aja, det ska väl klaras av det med antar jag. Men desto bättre är att det är bartömning på Björns på fredag! Pardy hardy! Då är vi kings and queens i baren - och för att inte tala på dansgolvet! För att förtjäna detta borde jag egentligen plugga som ett svin nu, men jag är helt enkelt för trött efter dagens tenta. Plus att jag vaknade klockan 4 i morse och kunde INTE somna om. Jippikaj. Så det har varit en mycket lång dag idag. Såg förresten filmen Fight Club idag (ja jag vet att jag är seg...). Vad ska jag säga? Jag tyckte inte att den var så särskillt bra faktiskt. Visst, den var väl helt okej (egentligen), men jag tror inte att jag var upplaggd för den. Jag tror jag har tröttnat lite på filmer där de inbillar sig massa saker. Så efter den blev jag tvungen att stabilisera min lätt skadade hjärna med lite SATC. Jag är lite besviken på mig själv att jag redan har sett alla sex säsongerna. När började jag titta? Typ förra veckan? Aja, det kanske är ett bra tecken, då måste ju serien vara bra! Så nu ska jag bara se filmerna också! Jag och Fredrika tänker se 2:an på bio bland det första vi gör när jag anländer till Västkusten. Looking forward to! Så nu ska jag försöka få lite nattvila så att jag kan plugga som en gnu imorgon!

Bon nuit!


Tur Brad Pitt var med i filmen så att man fick något att dregla över i alla fall!

Blink, te och skor



Har en liten paus från pluggandet. Pausar med fönstershopping på nätet, te och Blink 182. Härligt värre. Det rycker ständigt i mina mungipor när Spotify byter från den ena bortglömda Blinklåten till den andra. Aaah. Försöker hitta någon snygg kjol, men det verkar stört omöjligt! Hittar dock shorts! Funderar även på att köpa några sandaler. Jag skickade nämligen med mor och far alla mina somriga skor. Så nu har jag bara mina turkosa dojor och mina converse att ha på mig... Vi får väl se hur generös jag är... Det är ju trots allt snart Mors dag, och jag köpte ingen Fars dag-presnet i höstas... Jag borde nog som sagt lägga lite pengar på mina föräldrar. Men om jag ändå trots allt beslutar mig för att ara generös mot mig själv så har jag tittat ut dessa sandalerna:


Pluggig och ruggig söndag

Jag hatar att jag måste plugga. Jag är verkligen inte på humör, kan inte fokusera. Visst, plugga är väl inte direkt kul, men oftast lyckas man ju trycka fram lite motviation. Inget sånt idag. Har pluggat men det har gått seeegt. Blähu. Är roligare att kolla på trevliga serier på datorn och läsa. Håller på och läser Sista Chansen av Marian Keyes just nu. Har läst den förut, men det var länge sen och den är så bra! Nu ska jag invänta en förklaring från Lina angående ett tal i fältmätingen, sen ger jag upp för idag.


Gaaaah

Är mäkta irriterad. Jag hatar fältmätning! Om ni någonsin känner för att läsa den kursen utan att ni måste - gör det inte. Det är säkert en väldigt givande kurs, men jag har i alla fall bara dåliga erfarenheter av den! För det första fick vår klass en föreläsare som aldrig har haft kursen, och ja, han vet inte vad han sysslar med. Och han är så sarkastisk att det blir jobbigt! Och för det andra SUGER vår kurslitteratur! Tänk att vi seriöst betalar typ 350 jävla kronor för en dåligt kopierad bok skriven på något språk som ska föreställa dålig invecklad svenska! Som sagt, är oerhört irriterad. Min dag har varit ungefär lika dålig som min dåliga kurslitteratur - med undantag från när jag pratade med Fredrika och när jag kollade på SATC. Så nu måste jag fortsätta plåga mitt arma skadade huvud med ännu mer lam fältmätning. Och sen när jag tycker att jag kan det - då blir det byggmekanik! Oooo jag är så glad! Måtte det bli sommarlov snart så jag kan få en jäkla paus och göra saker som JAG gillar och TJÄNA PENGAR. Så, nu ska jag ta mig och mitt humör samman och plöja vidare. Den här gången ska INGENTING stå mellan mig och mina A:n! Inte ens Tore Karlsson.


Övertrött

Är lite lätt övertrött ikväll, så jag kan inte sluta skratta åt den här scenen i House:


304 - Lines in the Sand

Länkat

Nu så! Lina informerade mig idag att länkarna som jag har lagt under Bloggar jag följer inte fungerade... Bra gjort av mig att kolla sånt! Men nu mina vänner funkar de!
Nu ska jag vara redig och tvätta och diska! Sen blir det fältmätning tills jag stupar. Och efter det SATC! Japp, I am stuck... Juste! Jag måste få disskutera säsongsavslutningen i House med någon! Blev så glad när det slutade som det gjorde! Men vad tror ni, kommer det att hålla :O?


Handlade en ny tunika idag! Från Bik Bok. Visst känns det lite som jag
har en stor, gammal landstingettunika, men jag tycker om färgen. Plus
att den är luftig!


Jag har lite lätt problem med att min spegel sitter så högt upp ibland...

Bilar

Sitter och drömmer om en egen bil. Förut har jag aldrig tänkt särskillt mycket på vad för slags bil jag ska ha när jag väl skaffar en. Men på den senaste tiden har jag kommit fram till två bra kandidater. Antingen så vill jag ha en Audi A4 eller en Volvo S60. De är jävligt fräsiga tycker jag! Har underhållt mig själv med att sitta och "bygga" min egen variant av dem båda. Och självklart vet jag inte vad jag sysslar med, i alla fall inte när det kommer till motorerna... Jag är ju tjej! Men det var lite skojsigt faktiskt. Fast det blev ju ingen billig historia direkt... 322 800 kr för Audin och 339 000 kr för Volvon... Haha, får väl se till att tjäna redigt med stålar sen när jag börjar jobba antar jag!

Här är resultatet av mina egendesignade bilar:


Audi A4 á 322 800 kr


Volvo S60 á 339 000 kr

Jag är som sagt ingen bilfantast, men jag tycker det är rätt kul att köra dem, och ännu roligare när de är snygga!

Familjen och lite Stockholm i bilder

Här slänger jag upp lite bilder från när familjen var och hälsade på mig över Kristi flygarehelgen.



Det finns ungefär 165 stycken bilder till, men jag nöjer mig med dessa. Min familj är lite intressantare att titta på än vyer över Stockholm. Vill man se sånt får man bege sig till Stockholm själv ;)

In my own happy place



Det har hänt något med söndagar. Det här är andra söndagen i rad som jag inte dippar. Wow. Fast idag har jag visserligen bara gjort saker som jag tycker om (okej jag diskade visserligen också, men det måste ju göras det med...). Idag har jag kollat House, Petrilude, sprungit, tagit en låååång dusch, gjort hårinpackning, lagt ansiktsmask, tagit hand om både händer och fötter. Och jag har ätit choklad och tittar på Sex and the City. Japp, jag är otrogen mot House, jag vet. Jag mår dåligt när jag tänker på det, men snart kommer ju säsongsavslutningen i House, och vem ska hålla mig varm efter den? Men det betyder ingenting, det är bara en flört. En förjävla bra flört dessutom! Jisses, jag fattade inte att SATC var så skoj! Synd att avsnitten är så korta bara... 23 minuter kan ju ändå inte mäta sig med Houses 43 minuter... Men som sagt, inget allvarligt utan bara på skoj. 
Hittade en rätt trevlig ung man idag dessutom! Det trodde ni inte! Haha, han är jättesöt! Underbar! Det är bara det att han är gay... Haha nä men jag nämnde förut att jag har tittat på Petrilude idag. Han är gay, ser bra ut - och är jävligt duktig på smink! Är rätt kul att titta på när han visar hur han gör sina spännande sminkningar! Honom hittar ni antingen på youtube eller på hans hemsida www.petrilude.com. Något jag rekomenderar för er som är sminkintreserade! Dock vet jag inte riktigt vad jag ska fortsätta att fylla denna härliga söndag med... Ska jag fortsätta titta på SATC, eller House, eller ska jag redigera lite bilder och lyssna på awsome musik? Eller nåt annat... Jag borde snart börja plugga, men sånt kan man väl inte sätta igång med på en söndag kväll? Nej inte jag i alla fall. Och jag tror dessutom att jag ska försöka förvandla söndag till min alldeles egna skämma-bort-migsjälv-dag. Det vore trevligt med en sådan dag onekligen! Och dessutom anses väl söndagen vara vilodagen? Då var det klubbat! Bye bye till söndagsdeprissionerna! Medan jag funderar på vad jag ska ta mig för här näst tänker jag sätta på en stor kopp te. Skål på er alla kvinnor där ute! Var balla och ha skoj!


Dancing with myself

Är egentligen väldigt väldigt trött. Men på något underligt vis sitter hamnade jag ändå här vid datorn. Har tillbringat de senast dagarna med familjen. Upp tidigt, utforska Stockholm, hem till husvagnen och äta, spela kort och yatzy. Så har det sett ut de senast dagarna. Har varit sjukt najs! Har saknat min familj en del så det har varit underbart att få spendera en del tid med dom. Bilder från våra utflykter kommer senare. Så nu var det egentligen meningen att jag skulle sova, jag har sovit rätt dåligt och lite de senaste nätterna... Men jag funderar på att suga ut mina sista krafter genom att ha en liten minifest med mig själv. Eller ja, jag kommer dansa runt i underkläder till väldigt hög musik och leta fram alla sommarkläder. Mia föräldrar har erbjudit att ta med sig dom hem för att underlätta min packning sedan när det är min tur att bege mig till Västkusten. Så nu tänker jag dansa mig igenom packningen. Det ger mig även ett gyllene tillfälle att få tävla lite med mina grannar i vem som kan spela högst musik...


It's all about fashion

Sitter och tittar på lite sommarkläder. Så skönt att det börjar bli varmare ute så att man slipper alla tjocka kläder!


Den blå tunikan är från Bik Bok och resten från H&M


Är även på jakt efter några kjolar! Dessa är från forever21.com


Något att slänga på sig vid plötsligt ösregn i sommar?

Blommor och...pin(a)?

Nu känner jag mig duktig och svettig! Har varit ute och sprungit en liten sväng. Kändes riktigt skönt att få röra på sig lite. Jag började springa mer regelbundet för ett tag sedan, men nu de senaste veckorna har jag kännt mig lite småkrasslig. Men idag blev det av till slut! Skitskönt! Gick även min lilla promenad förut. Då plockade jag vitsippor! Haha jag kan inte komma ihåg sist jag gjorde det! Dom är så söta dom små sipporna! Kollade även på House förut (så klart) och jag tror att jag dööör! Jag vill se nästa veckas, och säsongens sista, avsnitt nu! Hur kommer det att gå??? Kommer House någonsin bli lycklig och kommer det någonsin bli han och Cuddy?! Jag kräver att få veta! Fast det är ju det som är det värsta med säsongsavslutningar, dom tar ju alltid slut när det är som mest spännande! Så jag lär ju säkert inte få ut något vettigt av det sista avsnittet, utan kommer säkert gå undrandes hela sommaren! Aja nu tänkte jag krubba lite och sen duuuscha!


Fina sippor!


Hur kommer det att gå???

Sol

Idag skiner solen! Äntligen! Jag har saknat solen väldigt mycket! Men lik förbaskat sitter jag inne... Har tillbringat förmiddagen i skolan (årets sista föreläsning) och haft föreläsning om dimensionering av laster. Det värsta med att ha så tomt på schemat som jag har det nu, är att när man väl har föreläsning kan man inte fokusera! Man är helt enkelt inte "tränad" i att lyssna längre. Mina tankar far iväg hela tiden! Sen hjälper det inte att föreläsningarna är fyra timmar långa heller... Men nu är det över i alla fall. Så nu återstår bara alla självstudier. Plugg, plugg, plugg! Gud vad jag längtar tills jag får börja jobba! Visst skolan är väl skön på sitt vis med alla lov och shit, men tänk att få tjäna pengar! Och när man jobbar, så jobbar man så länge som man ska och sen går man hem och är LEDIG! På riktigt. Visserligen beror det där ju ganska mycket på vilka arbetsuppgifter man har och vilken rang på arbetsplatsen man har... Men i sommar ska jag arbeta inom äldrevården (japp igen!) och där behöver jag verkligen inte ta med mig jobbet hem! Det ska bli så skönt med sommarlov! Har dessutom bokat tågbiljett idag, så den 3e juni åker jag hem till familjen! Najs bajs! Men jag ska ju som sagt redan träffa min familj imorrn (dock inte Vickan, för hon är tråkig och vill inte hänga med!), så jag försöker smida lite planer. Mamma har önskemål om att se Storkyrkan och gå på nåt najs kondis. Någon som kan rekommendera något (kondis alltså)? Så nu ska jag städa lite. Som vanligt. Det allra värsta med att bo i en liten etta är att det ser ut som kriget hela tiden. I alla fall för mig. Jag börjar komma fram till att jag har VÄLDIGT mycket grejer för att bara vara EN stackars människa. Min garderob attackerar mig nästan boksatvligen varenda gång jag öppnar den. Lösningar till förvaring är ett ständigt återkommande problem. Efter städningen ska jag belöna mig med en promenad i solen och sen ska jag unna mig själv att titta på senaste avsnittet av House!

Hittade några rätt spännande videos på youtube igår. I alla fall är de spännande om man gillar Twilight eller Marilyn Manson. Eller båda delarna för den delen. Det är två videos med klipp från Twilight och musiksatt med Marilyn Mansons sång If I was your vampire. Jag vet inte riktigt vilken som jag tycker bäst om. Vad tycker ni?





Kan jag be och få...

... en paketlösning! Det hade varit schysst med en slags kombination av mina manliga hjältar:

   

En bra coctail av Gregory House, Jack Sparrow, Tom DeLonge och Edward Cullen! Ja tack! Kan dock bli ett problem att tre av fyra är fiktiva personer... Asch, drömmarna är alltid mycket bättre än verkligheten!


Yes!

Idag är det söndag och för en gångs skull känner jag mig inte av "söndagsdeppigheten". Kan kanske bero på att jag inte har några föreläsningar imorgon, eller att jag precis har tagit en uppfriskande dusch, eller att jag har tittat på Yes Man... Den var kul! Jim Carrey asså... Så jäkla flummig han är!Och nu känner jag mig så äckligt positiv nu att jag nästan skulle behöva balansera det hela med något tragiskt... Eller inte! Har läst, hört och sett så mycket positvia saker på den senaste tiden att jag tror jag håller på att bli smittad! Eller typ återupplivad... Jag pratade med en alkis här förra veckan när jag väntade på pendeln. Han sa att han inte hade ätit på några dagar, så han skulle hem och ge sig själv och katten något att äta. Eller om han skulle mata fåglarna istället. Han hade inte riktigt bestämt sig. Fan när man hör sånt, då blir man rätt övertygad om att ens eget liv inte suger fullt så hårt som man gärna inbillar sig ibland. Men jag känner mig inte positv idag på grund av mitt dåliga samvete för gubben. Nä jag är bara sådär äckligt positiv och inspirerad som man kan bli av att titta på Jim Carrey. Ska försöka hålla andan uppe resten utav dagen nu bara! Kanske man skulle titta lite på Ace Ventura? Och bara för att jag är på sånt strålande humör tänker jag bjuda på lite bilder från igår! Jag och Lina skulle in till stan och kolla in en ball klubb som vi hade hittat på nätet. Det var bara så att vi inte kunde hitta dit! Och nej, vi var inte så fulla att vi inte hade koll. Efter att ha virrat runt på Östermalm ett tag bestämde vi oss för att vi var för trötta för att orka gå in på något annat ställe. Så vi åkte till Gullmarsplan och satt där och väntade på att nattbussarna skulle börja gå. Haha ja ibland går det inte som man hade tänkte sig. Och shit vad det regnade och blåste! Mitt fina röda paraply kommer aldrig mer bli sig likt...


Vi blandade "drinkar" och drack upp dom.


Lina var glad, trots att det regnade och blåste motvind
så att hennes klänning blev genomblöt.


Jag gillar mitt paraply!


On guard!


Shopping

Har gjort varit på en liten shoppingrunda och inhandlat lite saker för dagen: alkohol, nya linser, vattenfast, flytande eye liner, sminkborttagningsmedel och hårinpackning! Så himla skönt det är att kunna gå på bolaget! Det underlättar en del för förfesterna! Nu måste jag skynda mig, ska in till stan och fika med girlsen!


Things to do

Onsdag kväll. Idag konstaterades det att efter idag har vi i BD09C bara en föreläsning och en övning kvar att göra. Sen är det i princip tomt på schemat. Jag har det extra tomt eftersom jag ska mäta till hösten och inte nu. Så jag har massa ledig tid! Fast jag har bestämt mig för att jag ska ta tag i plugget på allvar nu. Har ju massa tid på mig, så varför inte börja i tid för en jäkla gångs skull? Så jag börjar imorgon. Måste dock börja fundera över upplägget. Jag har tre inplanerade tentor; Byggmekanik 2, Fältmätning och Byggmekanik 1. Jag ska göra en omtenta i Byggmekanik 1, för jag blev inte nöjd med mitt betyg i den kursen och jag känner att jag verkligen kan göra mycket bättre ifrån mig. Jag hade även tänkt att det skulle gå skitbra på de två andra tenterna också. Så ja, jag måste börja i tid. Egentligen är det även en annan kurs som jag skulle vilja tenta upp, men den tentan ligger inte förrän den 9e juni, och jag vill komma hem till mor och far någon gång också... Plus att jag är rädd för så att säga ta mig vatten över huvudet. Ska kolla upp om jag kan göra den tentan till hösten istället. Så planen är att jag ska plugga imorgon och på fredag. Sen kom även jag och Lina överens om att klämma in en pluggdag på måndag, sen får vi se om det blir några fler... Familjen kommer ju upp om en vecka och då vill jag inte behöva plugga! Då ska jag umgås med dom och "göra Stockholm". Ska bli asnajs! Sen så har jag även planer för helgen. Japp, jag försöker hålla mitt liv schemalagt för tillfället. Känns mycket bättre så. Så schemat för en dryg vecka framöver ser ut så här:

Torsdag: Plugg
Fredag: Plugg. Sen ska jag och Lina hänga hos mig, sen på Björns ;)
Lördag: Fika med Lina, Cajsa och Camilla. Utgång på kvällen för mig och Lina!
Söndag: Baaagruus. Antagligen.
Måndag: Plugg med Lina
Tisdag: Sista föreläsning för i år
Onsdag - Söndag: Kvalitetstid med familjen

Haha, det ser ju inte så illa ut va? Nu är ju bara frågan vart jag och Lina ska ta vägen på lördag kväll! Vi har varit på Chaplins och nu tänkte vi prova nåt nytt ställe. Förslag någon? Fasen, jag hoppas verkligen inte att det blir skitväder bara, det är inte kuuul!
Så. Nu tror jag att jag ska ta hand om min lägenhet, sen tänker jag ta hand om mig själv. Fotbad for the wind I say! Sen ska jag även vara lite kreativ! Har återförenats med mitt ritblock och mina blyertspennor! Har saknat dom väldigt, väldigt mycket! Måste även på allvar börja fundera på hur min mucklatatuering ska se ut! Speciellt nu sen Fredrika fixade sin! Fast jag vet egentligen redan vilken jag vill ha, det är bara frågan om vart på kroppen den ska sitta! Men jag tänker nog inte göra den förrän till hösten ändå. Då finns det lite mer pengar på kontot och infektionsrisken är mindre. Så jag har massa tid att fundera!

Så nu ska jag vara huslig!



Jag behöver ett laptopbord!


Kändisar på Chaplins


Home sick

Jag brukar inte vara den som har hemlängtan. Vanligtvis gör det mig inte så mycket att befinna mig utanför det trygga och välkända. Jag tycker om att resa. Jag trivs i princip överallt. Och trivs jag inte så brukar jag ändå på något vis finna mig i det. Men idag har jag faktiskt lite hemlängtan. Visst, jag är folkbokförd här på Östkusten, men det blir aldrig hemma. Och jo, jag trivs, jag trivs faktiskt utomordentligt mycket här! Finns så otroligt mycket kul folk här, det finns massor att hitta på, jag går en svinbra och intressant utbildning! Men idag längtar jag ändå faktiskt hem. Hem som i Västkusten. Idag saknar jag havet. Och när jag säger havet menar jag Skagerack. Bohuslän. Den salta luften. Jag vill ha sommar också. Sommar i norra Bohuslän är bland det bästa som finns. Jag längtar efter att kunna sitta hemma på balkongen en varm sommarkväll och bara prata om allt och ingenting med familjen. Att kunna åka ut på sjön och bada och sola. Saltvatten. Gå i tunna kläder utan att frysa. Äta glass utan att frysa. Gå ut på kvällen med tjejerna. Jag saknar till och med mitt jobb just nu! Hmm, jag tror jag ska ta en stärkande promenad i skogen och fantisera om havet och sommaren. Tur att det inte långt kvar va?


Sommar sommar sommar!