A woman's right to shoes

Åh hur kommer det sig att jag alltid är extremt shoppingsugen när man är luspank?! Har det att göra med att jag vill ha det jag inte kan få? Eller beror det på något annat? Någon som känner likadant? Oavsett så vet jag att jag vill shoppa. Just för tillfället är jag osunt insnöad på skor. 

Ett litet axplock av de skor som står på min Vill ha-lista just nu:Åh måtte skatteåterbäringen komma fort i år!

Hela världen i min hand


Liten söt jordglob shoppad på Indiska idag.

Hej alla glada!

Ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering av bloggen den senaste tiden. Till mitt försvar har jag haft så mycket skolrelaterade grejer att göra. Så mycket att det till och med resulterade i att jag blev sjuk och fick göra lite omprioriteringar bland mina tentor. Så jävla ovärt. Men så är det ibland. Så nu håller jag på och plugga till vårens absolut sista tenta, som går av stapeln på onsdag. Det ska bli så jäkla skönt när den är gjord! Att få vara ledig! Eller rättare sagt - ledig från skolan. Det är ju en helt annan grej att jobba än plugga! Kommer att tänka på ett avsnitt ur Emil i Lönneberga, där Emil frågar Alfred om han inte tycker om att vara dräng. Då svarar Alfred "Jo, men det är så förjordat efterhängset". Precis så är det. 
Jag längtar så tills sommarlovet börjar, för det kommer hända så mycket roligt då! Jag ska ju bland annat åka hem till västkusten och kika på min syster Viktorias student, och sen ska ju som sagt JAG OCH DAN FLYTTA IHOP! Åååh, nu är det inte långt kvar! Kan ni bevara en hemlighet? Jag har redan börjat flyttpacka... Okej, jag hade en liten tom kartong som jag behövde fylla... Typiskt mig alltså. Blir helt stissig över sådana här grejer...

Okej, nu har jag stillat min blogg-abstinens för en kort stund. Nu vankas det tacos! Blogguppdateringen kommer att bli mycket bättre från och med torsdag! Stay tuned!

Quarnevalen 2011

Det händer bara vart tredje år. Klockan 14:08 den 14 maj gick starten för Quarnevalen 2011. Jag och Dan stod på först parkett!

Varning - BILDBOMB!


Poliserna startklara
Så kan det gå - Chalmers
Maskinare...
Rälsbrist


Vikingarna, både till utseende och musik
Tutte på hjul


Alla ska med!


Ersättninsbuss 2.0 - För det är du värd!
Jönsson-ligan gjorde en snabb visit


Myrornas krig


Vi pluggar för fort!
Legobil
Den nya musikgenerationen

Scream - Misfits

Äntligen! Som ni flesta känner till gjorde Spotify lite ändringar angående användarkontona den förste juni. Jag som är en mycket flitig Spotify-frekventerare tog mitt musik-ansvar och bytte till ett unlimited-konto. Palla att man inte kan spela samma låt mer än fem gånger i rad liksom... Men i alla fall! Nu har det som jag länge väntat på hänt! Man kan nu synka Spotify med sin Ipod! Så jäkla efterlängtat! Nu kan jag ha hela mitt musikbibliotek samlat på ett och samma ställe! Najs! Hoppas bara att de fixar så man kan lägga över Spotify på Ipoden snart också. Då blir det perfekt. Tills dess antar jag att jag kommer att fortsätta hänga på coola ställen som typ i piratviken. Hehe.
Jag tror att vi 90-talister (och även ni sena 80-talister, icke att förglömma!) i framtiden kommer att bli som dagens coola vinyl-samlare, fast en 2.o-verision. Vi kommer att lyssna på streamad musik och samla på CD-album som typ Nirvanas Nevermind. Lite plastigare, lite nyare, lite bättre.


På gång!

• Flytten flyttad en månad närmare i tiden, nämligen 1 juli!
• Bilder från Quarnevalen!
Berättar mer inom en snar framtid!Framkallning

Lät framkalla ett gäng med bilder härom veckan. Efter att ha varit hemma hos mor och far och kollat på alla barndomskort så fick jag en stark lust att börja framkalla mina digitala bilder. Varför är det ingen som gör det längre?! Det är ju mycket roligare att titta på riktiga foton, än att glo på dem på datorn! En helt annan känsla liksom. Jag rekommenderar detta folk - framkalla mera! Jag har bara valt ut bilder med personer, det blir mycket intressantare då. Visst att bilder på platser och föremål kan vara vackra, men de blir aldrig lika intressanta som de med människor i!

Så, nu återstår bara att fixa ett najs fotoalbum!

Kärlekskontrakt

Nu händer det grejer! Kontraktet är påskrivet och lagt på postlådan! Frekken excited!!!

LustEtt alster som jag tillverkade igår eftermiddag med en del acrylfärg och lite tidningspapper. 

PS. Min signatur blev så galet ful, därav censuren. Ska åtgärdas! Rackarns att man ska ha lika ful handstil som en doktor! DS.

Ny lägenhet på gång!

Äntligen har det som jag och Dan länge väntat på skett - vi ska bli sambos! Jeppjeppjepp! Vi fick nys om en 2:a i huset där jag bor i fredags, var och kollade på den i söndags och nu är kontraktet på väg till oss! Shit jag tror inte jag har fattat detta än, så overkligt! Efter en vår full av motgångar så känns detta verkligen superskönt! 

2:an är på 50 kvadrat och har en mycket trevlig balkong! Och kaklat badrum! Åh jag är så ivrig, jag vill bara flytta in och börja inreda nu på en gång! Dock så är inte inflyttningen förrän 1 augusti. Det är bra att det är ett tag kvar, då det klaffar perfekt med min uppsägningstid på min nuvarande lägenhet, plus att det finns tid för planering. Men jag vill flytta in nu! Åh nu när vi väl har fått som vi vill så går det inte fort nog! Haha. Jag får väl försöka att fördriva tiden med planering och fönstershopping av inredning. Vilket jag gör mer än gärna!

Som det stora fan av Sex and the City jag är, så kan jag självklart inte låta bli att inspireras av karaktärernas boende. Framförallt Carries lägenhet (såklart...).

Under seriens gång:Film nr 1: