Fådda blommorHej allihopa! Har ni sett vilka fina blommor jag har fått av finaste Dan idag! Han är så snäll och söt! Och ser ni vad ljus och fin bilden på blommorna är! När jag skulle ta bilden så sken solen rätt in i köket, vilket nästan aldrig händer, då vårt kök inte har något eget fönster (det står på kravlistan till nästa lägenhet!). Det är så skönt att dagen har blivit längre, solen tittar fram oftare och snön är nästan helt borta här i Stockholm nu. Och det är PLUSGRADER! Tidigare i eftermiddags så visade vår termometer 8,5 grader! Härligt! 

Förutom att våren verkar vara på gång, så händer det ganska mycket nu. Framförallt i skolan. Snart är det projektredovisning och mitt livs sista tenta (hoppas jag!). Planering för examensarbetet pågår parallellt. Och mitt i all skolröra så håller jag på att färdigställa den NYA BLOGGEN. Hoppas att jag inom en mycket snar framtid kan visa den för er! 

Men nu mina vänner ska jag fortsätta med lite mer skolarbete! Hej så länge!

Vad gör jag?

Hej!

Det har varit lite tyst här ett tag på bloggen. Anledningen är att jag har haft feber och varit allmänt hängig ett tag nu. Skiten vill inte ge med sig! Beror nog till största del på att jag har inte tid att vara sjuk, så det blir ingen vilan. Ska verkligen försöka råda bot på detta nu. Så vad gör man när man är småsjuk och försöker vila? Om man är jag så planerar man kommande resa, gör armband och virkar. 


Nu ska jag fortsätta vila! Ha det bra!Den är inte rosa, men...

gul!


Vad tycker ni om min nya, NEONGULA jacka?! Såg den på H&M:s webshop förra veckan, och jag fick sån otrolig nostalgikänsla! Ni som kände mig för cirka 14 år sedan kommer kanske ihåg min NEONGRÖNA vårjacka? Jag tänkte i alla fall på den när jag såg den här. Visade den för min kära sambo (även känd som Dan) och han bara "Beställ den så får du den i Alla hjärtansdagpresent"! Wiho! Så nu återstår bara den långa väntan på våren, för jackan är snortunn. Och angående solglasögonen. Jag är en smula förkyld med lite feber, så jag tänkte skona mina arma läsare från mina trötta ögon, plus att jag ser så ball ut i dem!

Och nej. Gult är inte fult.

What's up!

Ännu en söndag! Var tar veckan vägen? Det går så fort, så fort! Igår var jag och älsklingen min och tog andra dosen Twinrix, och det är verkligen inte långt kvar tills vi flyger! 35 dagar kalkylerade jag till i huvudet! Längtar! Vad mer är nytt? Ja jag har några småprojekt på gång vid sidan av skolan, som vanligt. Här kommer de i bildform:


Jag har sått basilika i kruka, de börjar titta upp nu!


Sådde även gräslök, och den är också på gång!


Jag har börjat läsa Tintin på franska! Har länge velat fräscha upp
mina språkkunskaper, så nu tänker jag göra det! Jag börjar försiktigt
med
lite tecknade serier så att jag känner att jag förstår något.


Min lilla målarhörna. Såg att Kreatima hade lite rea igår, så jag passade på att köpa
en duk. Får se vad det blir av det!


Har fått nippe på att göra armand av Hamapärlor också!

Alltid något att pilla med, precis som jag vill ha det. Här näst idag ska jag även slänga ihop lite bröd! Blir nog focaccia tror jag.

Ha en fortsatt fin söndag!

Kisse på plan

Denna lilla nyhet förgyllde min morgon! Mitt bland alla hemska nyheter om Syrien och pension vid 75 kom denna lilla katt! Den hade lyckats ta sig in på fotbollsplanen medan Liverpool och Tottenham spelade! Made my day!Vinter

Den så kallade rysskylan har drabbat oss. Massa snö utanför fönstret och en mintemperatur på -23,4 C. Nu är det vinter på riktigt! Riktigt mysigt, fast jag fasar lite över att gå ner till tvättstugan senare idag.  Vår tvättstuga ligger nämligen separat från huset. Man måste alltså gå ut för att komma till den. Tänker en smula avundsjukt på min vän Sophia som har flyttat till det ständigt soliga Los Angeles. Det ska vara cirka 22 grader där idag.

Färdig!Äntligen! Bruden är färdig att visas upp!