You and me and the devil makes 3

"I'll possess you but I dont
need you
to be another one
of my possessions
I dont need you to be my possession"

Sakta men säkert vaggar jag mig själv in i en dvala där endast mina tankar och Marilyn Mansons röst existerar. House flackar förbi ibland. Sovdags snart? Tror också det, trots att inte klockan är mycket. Vill bara att tiden ska speeda på lite mer (eller kan den det...?)! Vill ha helg! Saknar min Tobbe och min familj! Far ju som tidigare känt hem-hem på fredag. Ska bli mycket trevligt! Äta hummer och kolla på The Ninth Gate! Finaly! Jo, jag har lyckats hålla mig, jag har inte ens tjuvkikat på filmen! Kanske är jag lite för rädd? Aja, i helgen har jag ju garanterat sällskap, så då ska det väl bli av!

"WOW"

Britney Spears. Ett ett äkta praktexempel på självförstörelse. Hon slog igenom under den tiden jag gick på lågstadiet, och hade precis kommit över min sorg över att Geri Halloway hade lämnat Spice Girls. Jag tog henne till mitt hjärta och dyrkade henne som vilken annan tioåring skulle göra. Idag är hon i mina ögon ännu en utav de där misslyckade destruktiva kändisarna. De som man bara inte orkar med att bry sig om längre. Dock fick jag upp ögonen för henne idag, då jag loggade in på msn. Man kunde nämligen skymta henne i Msn Today med hennes senaste låt "3". Låten var väl inget speciellt så, men det var ganska underhållande att titta på den och faktiskt inse hur mycket hennes musik har förändrats. Och frågan är om han har förstört sin sockersöta röst de senaste åren och därför tvingats redigera den under inspelningen? Eller så kanske hon bara gillar soundet av metall i sin egen röst?

"Some of them want to use you
Some of them want to get used by you
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused"


House + kladdkaka + fredag = Nirvana / House + kladdkaka + Nirvana = FredagJag funderar lite över min titel till det här inlägget. Jag kom nämligen fram till att det fanns två varianter av den.
Först kan man ju skriva House + kladdkaka + fredag = Nirvana, men det går ju minst lika bra att skriva House + kladdkaka + Nirvana = Fredag. Frågan är ju nu om till exempel Kladdkaka + fredag + Nirvana = House stämmer lika bra? Nja, kanske inte...
I alla fall, jag fördriver min fredag kväll med sakerna i min rubrik. Kan behövas efter en lång och uttröttande dag i skolan. Kom till skolan klockan nio för att räkna på fackverk tillsammans med Lina, Daniel, Dan och Patrik. Vi räknade oss igenom förmiddagen, sedan var det dags för lunch och därefter CAD hela eftermiddagen. Så efter en lång vecka (som liksom alltid upplevs vara i cirka två nanosekunder) är det återigen dags för fredagsmys. Dock så längtar jag tills nästa fredag då jag ska åka hem till kära Hunnebo och umgås med min familj och pojkvän. Men som sagt, det är ju bara två nanosekunder bort...He is one hot (old perhaps?) bastard too!

Snart är det jul igen

Nu är det jul igen, nu är det jul igen... Om man får tro Åhlens och alla andra affärer alla fall... Men mycket riktigt, snart är det faktiskt jul. Och jag har faktiskt redan börjat spåna på vad jag ska köpa för julklappar och jag har kommit på några idéer jag är rätt stolt över faktiskt. Men det tänker jag faktiskt inte avslöja, man vet ju trots allt inte vem som skulle få för sig att läsa min lilla blogg. Håller även på att försöka klura ut vad jag önskar mig i julklapp. Det är mest smågrejer än så länge, lite saker till lägenheten (om nu någon skulle vara intreserad...). Måste även se till att komma mig till IKEA snart! Behöver köpa min förbaskade byrå! Och spegel! Och vägghylla! Och vitrindörrar till hyllan! Och massa andra smågrejer! Problemet är bara att jag inte har tillgång till en bil och att få med sig alla det här grejerna på pendeln är stört omöjligt. Nä jag hade faktiskt tänkt att ta det i omgångar. Först byrån. Dock vet jag inte riktigt hur jag ska få med mig den heller, med tanke på att den väger cirka 32 kilo... Men jag antar att det får gå. Antingen kommer jag få ryggskott, eller så snor jag en vagn från IKEA... Oklart ännu hur jag kommer göra, men oavsett så måste jag komma mig iväg snart. Men just för tillfället tänker jag forstätta smutta på min enorma kopp te och knarka House (min nya drog), i väntan på att min pojkvän ska bli tillgånglig på telefonen.

Pösch!

Välkommen till mitt ordnade kaos!

Uppdatering!

Åh herrejävlar! Jag är inte bra på det här med att uppdatera min blogg! Men sen när var rutin min grej? Aja, jag ska försöka göra ett tappert försök att blåsa liv i den här lilla bloggen! Very well! I fredags var Halloweengasque på vår kära studentpub Björns och jag kan tala om att det var en helt suverän kväll! Kvällen började med att Lina, Cajsa och Camilla efter många om och med masade sig hem till mig på en liten förfest. Dock har jag inga bilder från detta, men det var mäkta trevligt! Vi peppade oss inför gasquen med lite alkohol och flickorna gjorde sig i ordning. Sedan lämnade vi min lägenhet i all hast tio över sex (gasquen skulle börja 18:18:18...) mot destination Björns. Väl framme blev det mat och dryck (framför allt dryck...) i långa långa banor! Vi blev bland annat bjudna på vidriga gröna jello shots... Kvällen var som sagt superb med många olika sorters inslag och jag vill avråda er från att ens försöka prata ert "tredje språk" med lite alkohol i kroppen. Aldrig har jag sagt så mycket konstigt och osammanhängande på franska...

Resten av helgen har jag fördrivit med film och stickning med små korta matpauser. Har stickat en intressant mösa till min pojkvän i färgerna grön, lila och rosa. Håller även på med en kycklinggul sjal till mig själv! Japp, färg ska det vara! Har även kommit på att jag måste se The Ninth Gate med Johnny Depp! Ja, jag vet, den är inte precis färsk, men ack så bra! Kommer ihåg att jag såg den med min mamma och pappa när jag var typ tio år. Fan vad rädd jag var! Kuslig som ända in i helvete! Återstår bara att se om jag tycker att den är lika kuslig som då. Om inte annat så är det ju ren och skär underhållning att bara få se en film med Johnny Depp... Jag vet dock inte om jag kommer våga se den själv, men jag vill å andra sidan inte vänta tills jag och Tobbe sträffas igen... Vilket dilemma! Aja, det återstår att se hur jag ska göra! Hur som helst, om jag ska se den får det absolut INTE vara mörkt! Som bekant är så är jag inget stort fan av mörker, min fantasi tenderar att spåra ur totalt då!

Nu funderar jag på om jag ska ta mig något ätbart att förtära, lyssna på musiko och kladda lite med antingen penna eller pensel. Ska även räkna lite byggmek (Wiho! Fackverk!), har ju dock bara en uppgift kvar att göra... Aja, au revoir!Nån som hade slajsat en jello shot...