Sommarläsning

Detta är vad jag kommer att läsa framöver i sommar:


Deckare, fysik, mode och religion. En salig blandning - precis som jag vill ha det.

Okej lite förklaring angående fysikboken och Bibeln: Fysikboken lånade jag för att jag har fått lite dille på Einstein och tänker repetera relativitetsteorin. Bibeln läser jag då jag vill veta vad som faktiskt står där i. Jag ser det lite som en skyldighet, då jag faktisk är medlem i Svenska kyrkan, lever i ett samhälle vars värderingar är baserade på kristendomen och har en uttalad tro att det finns något som står över människan och har skapat denna värld vi lever i. Ja jag vet, jag är en nörd.

Skelett i garderoben

En av alla fördelar med att åka hem till mamma och pappa är att man hittar massa trevliga gamla grejer! Rotade fram min gamla jeansjacka. Fick den i present sist gång det var riktigt inne med jeansjackor. För typ tio år sedan alltså. Japp ni läste rätt, tio år. Jag har inte växt särskillt mycket sen jag kom i puberteten, vilket känns asnajs nu när man hittar sånna här godingar! Är det någon mer än jag som fortfarande kan ha vissa plagg från när man var typ 12?


Snöggt! Att den dock är lite trång över axlarna skiter jag fullständigt i!

Angående mitt flin: Jag fick precis reda på att jag klarade Strömningsläran! Äntligen! Blir en sväng till Bolaget sen!

Sjung om studentens lyckliga dag!

Hej alla glada!

Befinner mig för tillfället på Sveriges framsida (även kännt som västkusten) hemma hos min familj. Är hemma på en liten snabbvistit för att fira min syster Viktoria och hennes pojkvän Emil som tar studenten. Wiho! Viktoria sprang ut igår och jag, mamma, pappa och Emelie var och kollade på spektaklet. Jösses vad många glada studenter! Jag önskar er alla lycka till i framtiden!
Och idag är det alltså dags för Emil att ta på sig sin vita mössa och fira hela dagen lång! Grattis! Förutom alla glada studenter så finns det en sak till att glädjas åt - maten. Åh jag älskar studentmat! Tur att det inte serveras så ofta, för då hade jag garanterat varit tjock!  

Lite bilder från Viktorias student:Och till alla studenter här i krokarna: Ta det lugnt på Smögen ikväll!

Mina fötter dör

Åhej och hå! Mitt och Dans liv är för tillfället bara fyllt med massa inrednigsrelaterade grejer! Dock så klagar jag inte, jag älskar varenda sekund utav det, men mina fötter gillar det inte. För vi ränner hit och än dit. Idag har vi varit och besökt två konkurrenter till IKEA, nämligen Mio och EM. Och en sväng på Bolia.com (skittråkig butik förresten!). På Mio fyndade vi två brickbord som ska tjäna som nattygsbord i den nya lägenheten. Vi hittade även en soffa som vi med 98 % sannolikhet kommer att köpa. Skönt att det inte bara blir IKEA-möbler... Visst är IKEA bra, men man är ju lite rädd för att ens hem ska se ut som hämtat ur en av deras kataloger! En sund och härlig mix känns som det bästa. Därför beger vi oss även till Vårberg imorrn och drar på loppis! Hihi, ska bli roligt! 

Åh. Mina fötter är helt döda. Ska äta om en stund och därefter får det då bli ett fotbad! Och det med basta!


Här är de två brickborden. Har tittat på dem ett tag och idag såg vi dem på Mio och det
var kampanjpris på dem! 249 kr styck. Ni ska få se bättre bilder sen när de står i den
nya lägenheten.

Cruising i Kungens Kurva

Hej allihopa!
Denna dag har Dan och jag cruisat runt i Kungens Kurva, närmare bestämt på världens största IKEA. Vi har provat sängar och soffa, samt klämt och kännt på en hel del annat! Efter tre och en halv timma var vi lite mer IKEA-kunniga och lite mer övertygade om vad vi vill ha för möbler och dylikt. Dock så har vi även kommit fram till att hur billigt än IKEA är, så kan det likt förbannat bli asdyrt. I alla fall om man är fattiga studenter som oss... Så nu måste geni-knölarna gnuggas, penningar vändas och havregryn ätas. Men till slut ska det nog detta ta mig fan också lösa sig! 

Är det förresten någon som har tips på loppis-ställen i Stockholmstrakten? Är oerhört tacksam för tips!Förresten har min fina orkidé har äntligen slått ut!

Pyssel

Efter att jag fick mitt mycket efterlängtade sommarlov i onsdags började det klia i mina pysselfingrar som bara attans! Den här gången var det en drös med IKEA-galgar som behövde pimpas. 


En utav galgarna. Jag "slog in" dem med senaste H&M Magazine. Sen är jag så
vansinnigt trött på att alla klänningar och kjolar ska hasa av sina galgar, så jag limmade
fast små band som ska hålla dem på plats.